Благослов Патријараха

Његова Светост Патријарх Српски Господин Иринеј са СВИБОР-ом на прослави Богојављења

Блаженопочивши Патријарх Српски Господин Павле благословио је у прошлом веку изучавање и вежбање Српског Витешког Борења - СВИБОР

Претражи
Да ли сте упознати и да ли Вам се допадају активности СВИБОР-а?
 
Статистика
Број прегледаних чланака : 457697
Посетиоци
Тренутни број посетилаца на сајту: 5. 

Прослава јубилеја 450 година од оснивања града Орла у Русији

СВИБОР је од администрације града Орла и главног војводе Знаменске богатирске Заставе А.Н. Павлова добио званични позив за учешће у централној прослави јубилеја града Орла 4.-6. Августа 2016.г. Посебна нам је част да наступимо у свечаном програму који ће својим присуством увеличати Свјатјејши Патријарх Московски и све Русије Кирил, премијер Дмитриј Медведев и председник Руске Федерације Владимир Путин!

Руска страна обезбеђује: Дочек на аеродрому у Москви, трансфер од Москве до Орла и обратно, смештај и храну за време боравка и наступ на овом веома престижном и значајном догађају. Потребно је да ми са своје стране обезбедимо средства за повратне авио карта Београд-Москва-Београд.

Цена једне појединачне карте је 300-350 евра у зависности од времена куповине. (Могућ је и попуст за истовремену куповину 10 и више карата) Наша екипа за наступ у Русији броји 12 чланова и витезова СВИБОРа. Министарство културе Републике Србије подржало је пројекат са 90.000 динара. Сви људи добре воље појединци, фирме и институције мoгу да дају свој допринос овом походу на рачун бр. 355-3200161323-76 код Војвођанске Банке а.д. Филијала Београд.

За помоћ на други начин контакт тел. 065 370 3 370, Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

СВИБОР ће се потрудити да као и увек до сада достојно представи српску витешку културу и традицију на овом великом међународном догађају.